Pèrgoles de tots els estils

Protegeix-te del clima amb les nostres pèrgoles innovadores i estilitzades

Aconsegueix un sostre corredís i plegable de grans dimensions

Aconsegueix un sostre corredís i plegable de grans dimensions

El seu sistema d’extensió fent “ones” crea un important efecte acollidor, al mateix temps que s’obté una superfície d’ombra molt important.

Es completament versàtil i adaptable a diferents mides, formes, colors i materials. 

Per les seves característiques es molt resistent davant de fenòmens metereològics, com la pluja o el vent.

El seu accionament pot ser manual, mitjançant un sistema de politges d’acer inoxidable i de corda, tipus nàutic, o bé d’accionament elèctric.

Es pot aplicar a estructures amb materials com:
 • La fusta
 • L’alumini
 • El ferro
A més la seva construcció pot ser també entre:
 • Parets
 • Adosat a façana
 • De manera autoportant

Pèrgola bioclimàtica

Pèrgola bioclimàtica

Una pèrgola bioclimàtica és una estructura feta d’alumini, fusta o ferro que compta amb làmines orientables controlades per radi per a protecció solar. La capacitat de girar les làmines permet crear un ambient còmode durant totes les estacions de l’any, ja que es pot controlar la quantitat de llum solar i la ventilació per a regular la temperatura. Quan les làmines estan tancades, l’espai queda protegit de les condicions climàtiques adverses.

Aquestes pèrgoles també destaquen pel seu disseny inconfusible i el seu enfocament en solucions tècniques avançades.

La combinació elegant d’estètica i funcionalitat les converteix en una opció atractiva per a millorar espais exteriors i proporcionar un lloc agradable per a gaudir en diverses condicions climàtiques.

Pèrgola enrotllable motoritzada

Pèrgola enrotllable motoritzada

Les pèrgoles enrotllables motoritzades són estructures modernes i versàtils que ofereixen una solució elegant per a espais exteriors. Aquestes pèrgoles estan dissenyades amb un sistema d’enrotllat motoritzat, la qual cosa permet obrir o tancar la coberta de manera còmoda i senzilla amb tan sols pressionar un botó.

Confeccionades amb materials d’alta qualitat, les pèrgoles enrotllables motoritzades poden estar fabricades amb teles resistents i duradores, proporcionant una protecció efectiva contra els llamps del sol, la pluja lleugera o fins i tot brindant un espai ombrejat durant les hores més caloroses del dia.

Avantatges de les pèrgoles motoritzades:
 • Comoditat
 • Cobertura personalitzable
 • Protecció contra el sol i pluja
 • Gaudeix del sol i l’ombra
 • Coberta 100% oberta quan es desitgi
 • Adaptable a molts estils
 • Aporta un toc sofisticat a l’ambient

Pèrgola plegable manual o motoritzada

Pèrgola plegable manual o motoritzada

Les pèrgoles plegables són estructures d’exterior que es caracteritzen per la seva capacitat d’ajustar-se i adaptar-se a les necessitats i condicions del moment. Aquestes pèrgoles ofereixen una solució pràctica i versàtil per crear espais coberts i ombrívols, especialment en terrasses, patis o jardins.

La seva principal característica és la possibilitat de plegar o desplegar la coberta de manera senzilla i ràpida.

En els dies calorosos, les pèrgoles es poden desplegar per oferir una agradable zona ombrívola que protegeix dels rajos solars i alleuja la calor. En canvi, en els dies més frescos o quan es desitja gaudir de la llum solar, es poden plegar fàcilment per deixar passar la llum.

Pèrgola impermeable

Pèrgola impermeable

Les pèrgoles impermeables són estructures d’exterior dissenyades per proporcionar protecció contra la pluja i altres condicions climàtiques adverses. A diferència de les pèrgoles tradicionals, que poden estar obertes o amb una coberta lleugera, les pergoles impermeables estan construïdes amb materials resistent a l’aigua i estan especialment dissenyades per mantenir l’espai sota la pergola sec i protegit.

Aquest tipus de pergola ofereix una gran comoditat i versatilitat, ja que permet gaudir de l’aire lliure i l’espai exterior encara que estigui plovent. La coberta impermeable evita que l’aigua entri a l’interior de la pergola i protegeix els mobles, coixins i altres elements decoratius que puguin estar sota la seva protecció.

Sol·licitar informació de la Pèrgola