Veles Eivissenques Hostaleria

Truca'ns

Les nostres veles

Venda i instal·lació de veles a Barcelona

En Catalana de Toldos acumulem més de 30 anys d’experiència venent i instal·lant tota mena de sistemes per a la protecció del sol i de les inclemències meteorològiques. Gràcies al nostre professional treball, centenars d’habitatges, comerços i establiments d’hostaleria han aprofitat al màxim les seves terrasses i espais oberts. En aquesta ocasió li presentarem la varietat de veles que estem en condicions d’instal·lar a Barcelona.

Especials per cobrir grans superfícies

Aquest sistema és perfecte per a cobrir grans superfícies. A més, estem en condicions d’oferir la vela a tots els colors. Tota l’estructura està fabricada en acer inoxidable, amb el mateix material que s’empra per a elements nàutics. Tenim a la seva disposició dos tipus de vela:

  • Tensades o fixes: de forma triangular, rectangular i quadradaTeixits de fibra de vidre
  • Enrotllables de qualsevol forma: trapezoïdal, triangular, rectangular o quadrada

Per a la fabricació de la vela es poden emprar diferents teixits, encara que tots ells són impermeables i en la seva fabricació es segueix la tècnica del micro perforat.

Pressupost sense compromís

Si està interessat en adquirir una de les nostres veles a Barcelona només ha de contactar amb nosaltres. Li prestarem tot l’assessorament professional que necessiti i li farem arribar un pressupost en el qual es contempli les mesures exactes de la vela que necessita.

La vela perfecta per protegir del sol

  • Estructura en acer inoxidable
  • Àmplia varietat de colors
  • Fabricades en diferents teixits

Demana el teu pressupost!