Hostaleria

Truca’ns

93 325 69 70

Tendal fabricat en alumini de qualsevol color

  • Color completament personalitzable
  • Tres classes de tendal
  • Comandament a distància

Els nostres tendals

Instal·lació de tendals d’alumini

A la nostra empresa portem des de 1985 dedicats a la instal·lació de pèrgoles, tendals i cortines a Barcelona. Comptem amb un experimentat equip de treballadors que es desplaçaran fins al seu domicili de forma completament gratis amb la finalitat de facilitar-li un pressupost ajustat a les seves necessitats. En aquest apartat li volem presentar el nostre servei de venda i instal·lació del tendal que necessita per a la seva llar o comerç.

Tres dissenys diferents

En primer lloc, volem donar-li a conèixer els tres sistemes que tenim disponibles per tendal en funció de el lloc en el que desitgi instal·lar-lo:

  • Punt recte: només per finestres o per a portades amb molta alçada
  • Articulats: s’adapten a qualsevol estructura com finestres, terrasses o patis
  • Capotes per destacar l’entrada en els establiments comercials o per a instal·lar-se a finestrals

Qualsevol tendal instal·lat per la nostra empresa sempre s’acciona amb comandament a distància, la qual cosa és una gran comoditat per a l’usuari. A més, estan fabricats amb material d’alumini lacat i són completament personalitzables, ja que estan disponibles en el color que vulgui a Barcelona.

Pressupost gratuït

Si està interessat en els nostres tendals a Catalunya contacti amb nosaltres i l’ajudarem a triar el tendal que millor s’adapti a les seves necessitats. Per descomptat, li farem arribar un pressupost a la seva mida perquè compari i triï. Li garantim qualitat màxima en tots els nostres productes.

Demana el teu pressupost!