Tendals Hostaleria

Truca'ns

Els nostres tendals

Instal·lació de tendals d’alumini

A la nostra empresa portem des de 1985 dedicats a la instal·lació de pèrgoles, tendals i cortines a Barcelona. Comptem amb un experimentat equip de treballadors que es desplaçaran fins al seu domicili de forma completament gratis amb la finalitat de facilitar-li un pressupost ajustat a les seves necessitats. En aquest apartat li volem presentar el nostre servei de venda i instal·lació del tendal que necessita per a la seva llar o comerç.

Tres dissenys diferents

En primer lloc, volem donar-li a conèixer els tres sistemes que tenim disponibles per tendal en funció de el lloc en el que desitgi instal·lar-lo:

  • Punt recte: només per finestres o per a portades amb molta alçada
  • Articulats: s’adapten a qualsevol estructura com finestres, terrasses o patis
  • Capotes per destacar l’entrada en els establiments comercials o per a instal·lar-se a finestrals

Qualsevol tendal instal·lat per la nostra empresa sempre s’acciona amb comandament a distància, la qual cosa és una gran comoditat per a l’usuari. A més, estan fabricats amb material d’alumini lacat i són completament personalitzables, ja que estan disponibles en el color que vulgui a Barcelona.

Pressupost a mida

Si necessita un pressupost a la seva mida que inclogui tant la venda com la instal·lació de qualsevol classe de cortina o tendal només ha de contactar amb nosaltres. A més, li prestarem tot l’assessorament que necessiti i tenim molts altres productes com:

Vols més informació?

  • Assessorament professional gratuït
  • Pressupost a mida
  • Gran varietat de teixits

Demana el teu pressupost!