Teles de cortines per a menjador i saló

Teles de cortines per a menjador i saló

En el Blog d’avui us parlarem dels diferents tipus de cortines, com hem de prendre les mesures i que cortines encaixen per al saló o menjador.


Per a salons o menjadors és recomanable triar cortines llises amb ondulacions. Si entra poca llum, seria beneficiós triar tons clars de cortines.


¿Com es prenen correctament les mesures de les cortines?

Per a calcular de manera correcta les dimensions haurem de multiplicar l’ample de la finestra per dues o fins i tot per tres segons quantes ondulacions volem. També hem de tenir molt en compte la caiguda de la tela de les cortines. És estèticament bàsic que les cortines arribin pràcticament al sòl.


Detallarem els tipus de teixits de cortines més comunes;
Començarem parlant de les cortines de polièster. El polièster és un teixit molt comú per a cortines, s’aconsegueixen excel·lents acabats i permeten una gran quantitat de colors. A més de ser fàcils de mantenir les cortines de polièster són una bona solució. Com a inconvenient d’aquesta mena de teixit podríem dir que sol ser difícil eliminar taques en el polièster.


Dins de les cortines de polièster també existeixen les cortines tèrmiques. Les cortines tèrmiques són una molt bona solució per a llocs amb clima fred. Són una mica més gruixudes del normal ja que aportaran un aïllament ideal que ajudarà a disminuir el soroll i el fred.


Un altre teixit per a cortines en el teu saló serien les cortines de vellut. El vellut és un teixit gruixut que ajuda a que no passi el fred pel que són cortines ideals per a hivern, sobretot. A causa del seu gruix cal tenir en compte que no deixen passar la llum solar pel que segons com pot ser un inconvenient.


Les cortines de lli són un altre tipus de cortines ideals per a salons i menjadors. És cert que el lli és un tipus de teixit molt delicat i que la seva neteja ha de fer-se en sec. El lli està fet amb fibra natural i aporta a la casa un ambient relaxat, agradable i informal. A més, el lli permet perfectament l’entrada dels raigs de sol un punt molt important per a l’elecció de cortines.


En resum, per a anar acabant detallarem els punts més importants a tenir en compte per a l’elecció de cortines en el teu saló o menjador.


1. Mesura les finestres de l’habitació.
2. Valora l’entrada de llum solar.
3. Tria el teixit que millor encaixi
4. Encerta amb el color i l’estampat

A Catalana de Toldos disposem d’una gran varietat de cortines per a salons o menjadors.


¡Hi ha moltíssimes opcions on triar!

Per a qualsevol dubte pot contactar-nos emplenant el nostre formulari, o bé trucant al telèfon o escriure’ns al Whatsapp.

Demana el teu pressupost!