Teixits per a tendals amb protecció solar. Teixits “GREEN”

Ja ha arribat ple estiu, i sempre ens ve de gust un bon dinar o sopar amb els nostres amics i familiars a l’aire lliure, però sempre respectant el medi ambient, és per això pel que avui us presentem els nous tendals GREEN: el primer teixit solar ecològic que neteja i purifica l’aire. Una combinació entre tecnologia i disseny de la mà de les companyies Sauleda i Pureti que ja està disponible a Catalana de Toldos.
A continuació, us expliquem tots els detalls!

I us estareu preguntant com funciona, ja que es tracta d’un tractament que reben les lones de pèrgoles, tendals i para-sols, amb l’objectiu de netejar i purificar l’aire que l’envolta, ajudant així a el medi ambient i millorant la vida de les persones. Els teixits amb l’acabat Green són ruixats amb una preparació mineral basada en el diòxid de titani (TiO2), que és capaç d’eliminar la brutícia i les partícules tòxiques en suspensió a través de la incidència dels raigs solars.

Això és possible gràcies a la tècnica coneguda com fotocatàlisi, aquesta es posa en marxa quan els raigs solars incideixen sobre el teixit, i mitjançant un procés químic es generen dos agents netejadors de l’aire: el Hidròxid (OH) i el superòxid (O2). És a partir d’aquest moment en el qual el Hidròxid o OH, s’encarrega de transformar la brutícia i els compostos volàtils ja poden ser fum o pols en vapor d’aigua. I per finalitzar explicarem la funció de l’superòxid o l’O2, aquest s’encarrega de reduir el Òxid de Nitrogen un dels gasos més nocius que existeixen, transformant-ho en sals relativament innòcues.
Aquest procés es repeteix cada vegada que porten raigs UVA a el teixit Green, pel que la seva funció de netejador i purificador d’l’aire es produeix de manera constant.

Ara que ja coneixem una mica millor com funciona i les propietats que posseeix, vam passar als avantatges de posseir un tendal de teixit Green.
El primer avantatge la podríem classificar amb la paraula sostenibilitat, ja que controla la pol·lució i millora l’aire. Com hem dit anteriorment, el procés de fotocatàlisi fa que tot l’aire que està al voltant de el teixit es purifiqui de manera constant, cosa que té grans beneficis tant per al planeta com per a la teva salut i la dels teus.

Si vius en una gran ciutat, el tendal Green pot ser el teu gran aliat, ja que disminuirà els efectes nocius de la pol·lució al tenir una gran capacitat purificadora de gasos provocat fonamentalment pels motors de combustió dels vehicles.
Una altra gran avantatge és l’estalvi. Ja que gràcies a totes les característiques que us hem explicat anteriorment, els teixits Green es tradueixen en un estalvi en molts àmbits, com l’energètic. A més, gràcies a la seva auto neteja no calen ni aigua ni productes químics, de manera que estalviaràs ‘temps i diners!

I finalment, hi ha una gran varietat de colors perquè els combinis com més et vingui de gust, des de colors més neutres, colors més foscos o clars. Consulta el catàleg i tria entre les més de 20 tonalitats disponibles.
Ara que ja sabem una mica més sobre els tendals Green, els seus funcionabilidades i avantatges, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per instal·lar-te un!

Demana el teu pressupost!