Tejido Silverscreen - Catalana de Toldos

Teixit SilverScreen

Hem tornat de vacances i estàs pensant que el sol cada dia és més fort. Què hem de pensar a canviar les cortines de la llar, i no tens clar quin tipus de teixit hauries de triar. En l’article del blog d’avui parlarem d’una mena de teixit ideal per a minimitzar els efectes del sol en el nostre pis o casa. Aquest teixit es diu SilverScreen i combina a la perfecció el pas de llum i la protecció solar de la llar.

El teixit SilverScreen és un tipus de teixit ignifugo i metal·litzat que es va començar a utilitzar en llocs on sofreixen altes temperatures, com per exemple, l’Aràbia Saudita.

Manté un nivell de confort visual i tèrmic excel·lent, alhora que una resistència solar del 82%. A més, contribueix a estalviar energia a l’estiu en reduir la necessitat de l’ús de l’aire condicionat perquè la capa d’alumini manté la calor en l’exterior de la llar. Per contra, a l’hivern ajuda a reduir el consum de calefacció perquè aquesta mateixa capa protegeix de la pèrdua de calor de la llar. En definitiva, és la solució més popular per a la protecció solar i el control del consum de llum.

Els teixits SilverScreen han obtingut les certificacions Greenguard & Greenguard Gold

Aquestes certificacions estan atorgades per “UL Environment”, una organització científica independent de la indústria que sotmet a prova milers de productes amb la finalitat d’establir els seus nivells d’emissions químiques. Si un producte aconsegueix la certificació GREENGUARD vol dir que ha passat per un programa estricte de proves imparcials on són monitorats a la recerca d’emissions químiques.

Vegem que volen dir aquestes certificacions:

GREENGUARD: S’empra per a productes que han complert límits estrictes d’emissions químiques i han estat dissenyats per a espais interiors com a cases i entorns d’oficines.

GREENGUARD GOLD:  S’empra per a productes que han complert criteris encara més estrictes i que emeten nivells químics més baixos particularment en formaldehid de manera que són segurs en llocs amb nens o amb persona vulnerables (malalts i ancians).particularment en formaldehid de manera que són segurs en llocs amb nens o amb persona vulnerables (malalts i ancians).


El teixit Silver Screen està disponible en 10 colors. La seva gamma de colors és la següent:


Dins de la gamma SilverScreen existeixen dues opcions de teixits. Els teixits SilverScreen 4% i els teixits SilverScreen 2% que ofereixen un ventall d’opcions que ens ajudarà a fer realitat la nostra idea.

Tipus de Teixits SilverScreen


Detallarem una mica més en profunditat les especificacions dels dos tipus de teixits SilverScreen:

SilverScreen 4%

  • És la solució més popular
  • Permet un control solar i lumínic ideal
  • Ofereix una visió clara de l’exterior
  • Redueix els canvis significatius exteriors de temperatura
  • Ignífug
  • Disponible fins a 3.2metros

SilverScreen 2%

  • Permet un control absolut de la calor i la llum
  • Ofereix una visió clara de l’exterior
  • Estalvi energètic gràcies a les seves propietats
  • Disponible fins a 3.2 metres

El teixit SilverScreen, és considerat com el teixit de major rendiment del món. Dissenyat per a cortines es caracteritza per un revestiment fi d’alumini que ofereix excel·lents vistes alhora que protecció solar i reducció d’enlluernament.

Per a realitzar una correcta elecció que s’adapti a les seves necessitats és imprescindible comptar amb l’assessorament de tècnics especialistes.

Ara que ja saps una mica més sobre el teixit SilverScreen i els seus avantatges no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a rebre més informació.

Gràcies per dedicar-nos el teu temps.

Demana el teu pressupost!