Tancaments per a hosteleria

Tancaments per a hostaleria


Avui parlarem dels diferents tipus de tancaments per a hostaleria. Gràcies als tancaments podrem donar ús a les terrasses durant tot l’any de manera que els clients podran gaudir d’elles ja no sols a l’estiu o quan faci bon temps, sinó que fins i tot en dies de pluja, vent i fred.

Gràcies els tancaments aconseguirem climatitzar a una temperatura idònia les terrasses. Alhora, no s’ha d’oblidar que amb un bon tancament permetrà al local augmentar la seva capacitat de manera que podrà facturar fins i tot més.


Un altre punt a favor dels tancaments és que a més de ser un element totalment útil per a evitar les inclemències del temps també aportarà un toc decoratiu atorgant un aspecte únic i inigualable al teu negoci.


Una vegada que ja hem parlat dels beneficis que aportarà al teu negoci instal·lar tancaments, destacarem alguns tipus de tancaments;


Les lones verticals creen un espai únic i acollidor evitant fred, pluja i vent. És la combinació perfecta entre tendal i pèrgola. Un altre tipus de lona, són les lones amb finestres, un dels tancaments més sol·licitats. Permet als clients que estan a l’interior veure l’exterior aportant estètica i funcionalitat.


El tendal Monobloc és el tancament per excel·lència. És resistent, es pot modificar la grandària és molt durador. Un altre tipus de tendal que també s’usa molt són els tendals de braç invisible. Són segurs, més econòmics que els tendals Monobloc i la seva instal·lació és senzilla.


En definitiva, els tancaments per a hostaleria hauran d’aportar un nou espai, climatització i decoració. Des de Catalana de Tendals t’assessorarem perquè trobis la millor solució per a la teva terrassa.

Hoy vamos a hablar de los distintos tipos de cerramientos para hostelería. Gracias a los cerramientos podremos dar uso a las terrazas durante todo el año de manera que los clientes podrán disfrutar de ellas ya no sólo en verano o cuando haga buen tiempo, sino que incluso en días de lluvia, viento y frio.

Gracias los cerramientos conseguiremos climatizar a una temperatura idónea las terrazas. A la vez, no se debe olvidar que con un buen cerramiento permitirá al local aumentar su capacidad de manera que podrá facturar incluso más.

Otro punto a favor de los cerramientos es que además de ser un elemento totalmente útil para evitar las inclemencias del tiempo también aportará un toque decorativo otorgando un aspecto único e inigualable a tu negocio.

Una vez que ya hemos hablado de los beneficios que aportará a tu negocio instalar cerramientos, vamos a destacar algunos tipos de cerramientos;

Las lonas verticales crean un espacio único y acogedor evitando frío, lluvia y viento. Es la combinación perfecta entre toldo y pérgola. Otro tipo de lona, son las lonas con ventanas, uno de los cerramientos más solicitados. Permite a los clientes que están en el interior ver el exterior aportando estética y funcionalidad.

El toldo Monobloc es el cerramiento por excelencia. Es resistente, se puede modificar el tamaño es muy duradero. Otro tipo de toldo que también se usa mucho son los toldos de brazo invisible. Son seguros, más económicos que los toldos Monobloc y su instalación es sencilla.

En definitiva, los cerramientos para hostelería deberán aportar un nuevo espacio, climatización y decoración.  Desde Catalana de Toldos te asesoraremos para que encuentres la mejor solución para tu terraza. Para cualquier duda puede contactarnos rellenando nuestro formulario, o bien llamando al teléfono o escribirnos al Whatsapp.

Demana el teu pressupost!