pergola per a terrasses particuars

Pèrgoles per a terrasses de particulars

Des de Catalana de Toldos t’animem a instal·lar una pèrgola per a la teva terrassa. Tenir una pèrgola instal·lada et permetrà gaudir de la teva terrassa les 24 hores del dia, tant a l’estiu com a l’hivern ja que et permetrà protegir-te del sol i de la pluja.

Avui parlarem dels diferents tipus de pèrgoles i com és sistema més adequat per a cada cas. Però, què entenem per Pèrgola? Una pèrgola és com un tendal gran que compta amb una estructura d’alumini que ajuda a cobrir un espai.

Alguns dels diferents tipus de pèrgoles són els següents;

Pèrgola d’Obra

Les pèrgoles de ciment o amb maó permeten tenir una protecció total amb dissenys totalment innovadors. Això sí, tenen el cost més elevat de tots els tipus de pèrgoles i és totalment fixa.

Pèrgola de Lona

Es construeixen sobre estructures de diferents materials amb cobertura de lona. Com a punt negatiu les lones acumulen pols, aigua, fulles… en definitiva, brutícia. Però són un tipus de lona econòmic. A més, gràcies a la seva versatilitat i resistència bloqueja fins a un 95% dels raigs, afavoreix la ventilació i per conseqüència minimitza l’efecte d’hivernacle.

Pèrgola de Fusta

Aquest tipus tenen fusta en tota la seva estructura incloent sostre. Transmeten calidesa i permeten un disseny molt apetible. Per a evitar que la fusta aguanti s’han de tractar amb productes especials.

Pèrgola de Canya

Les pèrgoles de canya no ofereixen un gran aïllament, però són estètiques i molt resolutives per a segons quin cas. Alguna cosa negatiu és que s’han d’anar canviant a causa del desgast que sofreixen els sostres i no són excessivament resistents. És una opció més aviat rústica i sobretot econòmica. És fàcil d’instal·lar i pots ser de fusta o metall.

Pèrgola Bioclimàtica

Sens dubte és la pèrgola més recomanable. Ofereix gran quantitat de beneficis en comparació amb les altres. Permeten poder estar totalment tancats fins i tot tenen sistemes d’obertura per a deixar córrer l’aire però no la pluja en cas que estigui plovent. A més compten amb un component tecnològic important que permet tenir un control total donis del teu mòbil.

Estètica i funcionalment és sens dubte la pèrgola per excel·lència.

En definitiva, des de Catalana de Toldos t’assessorarem perquè trobis la millor solució en Pèrgola per a la teva terrassa. Hi ha moltíssimes opcions on triar!
Per a qualsevol dubte pots contactar-nos emplenant el nostre formulari, o bé trucant al telèfon o escriure’ns al Whatsapp.

Demana el teu pressupost!