Pèrgola Bioclimàtica Hostaleria

Truca'ns

Pèrgoles - Catalana de Toldos
Les nostres pèrgoles bioclimàtiques

Experts en pèrgoles bioclimàtiques

Catalana de Toldos és una empresa que porta des de 1985 dedicada a Barcelona a la venda i instal·lació de tota mena de tendals, pèrgoles i cobertes. Estem compromesos amb oferir un tracte immillorable als nostres clients i per això tenim a la seva disposició un servei professional d’assessorament completament gratuït. A continuació li presentarem les nostres pèrgoles bioclimàtiques.

Sensors per adaptar-se a les inclemències de el temps

Les pèrgoles que comercialitzem en la nostra empresa estan completament fabricades en alumini d’alta qualitat a Barcelona. A més, compten amb un sensor de pluja, temperatura i vent, que és l’element que les converteix en bioclimàtiques. Compten amb un motor que facilita la seva obertura i tancament. A més, aquestes pèrgoles tenen un sostre completament pla, el que li atorga una aparença de sostre quan es tanca. Però la cosa no acaba aquí, ja que els seus lames laterals es poden orientar per protegir de vent.

Assessorament professional

Amb la finalitat d’oferir un servei d’alta qualitat a tots els nostres clients, posem a la seva disposició un assessorament professional prestat pels nostres experimentats treballadors. D’aquesta manera, ens assegurem que adquireix la pèrgola que realment necessita per a les seves instal·lacions. Si desitja conèixer més dades de les nostres pèrgoles bioclimàtiques a Barcelona només ha de contactar amb nosaltres i l’informarem encantats.

 

Pèrgoles que s’adapten a les condicions meteorològiques

  • Fabricació en alumini
  • Sensor de pluja, temperatura i vent
  • Pressupost gratuït

Demana el teu pressupost!