Para-sols hostaleria

Truca'ns

Els nostres productes

Para-sols de grans dimensions

En Catalana de Toldos portem més de 30 anys comercialitzant tota mena de pèrgoles, tendals i sistemes de protecció solar a Barcelona. Comptem amb un equip experimentat en disposició de prestar assessorament professional a qualsevol client amb l’objectiu d’oferir la solució que millor encaixi amb les seves necessitats. A continuació li anem a detallar la nostra especialitat en la instal·lació de qualsevol para-sol que necessiti.

Totes les mides

En el nostre establiment tenim a la venda una gran gamma de para-sols de totes les mides. Aquests sistemes de protecció solar s’adapten a qualsevol espai i tenen una gran qualitat, ja que són de teixit impermeable i resulten perfectes com tancaments per a l’hivern. Si ho desitja, poden instal·lar-se amb il·luminació i calefacció a Barcelona. A més, es poden personalitzar i la gamma de colors en els quals estan disponibles és realment àmplia:

  • Para-sol petit: aquest tipus de para-sol és petit però fort. Es poden guardar i instal·lar cada dia.
  • Para-sol de grans dimensions: van encastats (poden arribar a cobrir 45 metres quadrats). Es poden tancar per preservar la seva seguretat.

Assessorament per part de professionals

Si desitja conèixer més dades sobre els nostres para-sols a Barcelona només ha de contactar amb nosaltres i l’assessorarem de forma gratuïta. Si ho desitja, també li farem arribar un pressupost i ens desplacem a les seves instal·lacions sense cap tipus de compromís.

Pressupost a mida

Si necessita un pressupost a la seva mida que inclogui tant la venda com la instal·lació de qualsevol classe de cortina o tendal només ha de contactar amb nosaltres. A més, li prestarem tot l’assessorament que necessiti.

Vols més informació?

  • Assessorament professional gratuït
  • Pressupost a mida
  • Gran varietat de teixits

Demana el teu pressupost!