Motorització de cortines - Catalana de Toldos

Motorització de Cortines

Una millora realment important i alhora còmoda que pots fer a la teva casa és motoritzar les cortines de la teva casa o de la teva oficina. Existeixen diferents models i nombrosos productes que podràs triar en el nostre catàleg.

Les cortines amb comandament a distància o amb connexió al mòbil aportaran una fusió ideal entre estètica i tecnologia. A Catalana de Toldos apostem per aquest canvi i te’l recomanem totalment. Alguns dels beneficis de motoritzar les teves cortines ja sigui en la teva llar o en l’oficina són els següents;
Facilitat màxima, sens dubte el benefici número 1. Estalviaràs temps i esforç a obrir i tancar.

Estalvi, un altre gran avantatge. Encara que puguem pensar que en ser motoritzades gastaran més tindràs l’opció de programar l’accionament en les hores que vulguis sense la necessitat de la teva presència a casa o en l’oficina. De manera que estalviarem energia aprofitant al màxim les hores de sol. Un punt a favor de programar serà minimitzar els robatoris ja que permetrà donar la sensació d’aparent normalitat.

Altres beneficis seran la instal·lació de motors silenciosos i cortines més duradores ja que mai més rebrà estirades humanes amb diferents nivells de força que poden provocar el trencament del mecanisme d’accionament.

¿Segueixes dubtant si et convé una cortina motoritzada?

Motoritza les teves cortines de manera ràpida, fàcil i senzilla amb Catalana de Toldos. La motorització de cortines et permetrà tenir un funcionament sense complicacions, de fàcil maneig, ja sigui des del mòbil o des d’un comandament a distància, sense trencar en cap moment la tranquil·litat de la teva casa o de la teva oficina.

Com bé hem comentat anteriorment existeixen diferents models i nombrosos productes per a motoritzar les teves cortines.

A Catalana de Toldos treballem amb Bliss Smart Blinds, la motorització de cortines més senzilla. L’ecosistema Bliss inclou motor amb bateria d’ions de litii receptor bluetooth a cada cortina, i una app disponible per a iOs i Android des de la qual controlar-ho tot de manera senzilla i súper visual. No és necessari cablejat extern ni portar una presa elèctrica fins a la cortina, ja que les cortines intel·ligents Bliss funcionen de manera independent. La seva bateria té una durada de càrrega d’entre 5 i 6 mesos i ve amb un carregador amb cable de 3 metres de llarg que les torna a deixar al 100% en només quatre hores. A més, l’app t’indica l’estat de càrrega de la bateria de cada cortina en tot momentNo és necessari disposar de connexió a internet per a accionar les teves cortines intel·ligents Bliss de Luxaflex ja que es comuniquen a través d’un protocol de radiofreqüència patentat si decideixes utilitzar el seu comandament a distància o bé es comuniquen via Bluetooth quan prefereixes accionar-les mitjançant l’app gratuïta Bliss Smart Blinds


En definitiva, des de Catalana de Toldos t’assessorarem perquè trobis la millor solució en motorització de cortines.


Per a qualsevol dubte pot contactar-nos emplenant el nostre formulari, o bé trucant al telèfon o escriure’ns al Whatsapp.

Demana el teu pressupost!