Hostaleria

Truca’ns

93 325 69 70

Cortina tècnica de primera qualitat

  • Assessorament professional gratuït
  • Pressupost a mida
  • Gran varietat de teixits

La nostra feina

Venda i instal·lació de cortines a Barcelona

Catalana de Toldos és una empresa amb seu a Barcelona, especialitzada en la fabricació i instal·lació de tota classe de cortines tècniques. Acumulem més de 30 anys d’experiència en el sector, ja que la fundació de la nostra empresa es remunta fins a 1985. Des de llavors ens hem caracteritzat per prestar un servei de la més alta qualitat a tots els nostres clients.

Materials de primera qualitat

Tots els productes que comercialitzem en la nostra empresa estan fabricats amb material de primera qualitat. Entre els teixits més sol·licitats pels nostres clients volem destacar els següents:

  • Teixit reflector (rebutja els raigs solars, baixa la temperatura interior entre 3 i 4 graus més que qualsevol altre teixit)
  • Teixits de fibra de vidre
  • Teixit de polièster

Per descomptat, totes les cortines a Catalunya que en venem, compleixen un doble objectiu, ja que són funcionals i decoratives. Per això disposem d’una àmplia gamma de colors que s’adapten a la perfecció a totes les necessitats i gustos dels nostres clients. A més, no s’han de rentar, ni requereixen manteniment.

Pressupost a mida

Si necessita un pressupost a la seva mida que inclogui tant la venda com la instal·lació de qualsevol classe de cortina o tendal només ha de contactar amb nosaltres. A més, li prestarem tot l’assessorament que necessiti i tenim molts altres productes com:

Parasols Hostaleria
Parasol Hostelería
Tendals Hostaleria
Toldos Hostelería
Pèrgoles Hostaleria
Pérgolas Motorizadas
Pèrgola Bioclimàtica Hostaleria
Pérgola Bioclimática
Veles Eivissenques Hostaleria
Velas Ibicencas

Demana el teu pressupost!