Cortinas Infantiles - Catalana de Toldos

Cortines Infantils

Avui parlarem de les cortines infantils. A Catalana de Tendals disposem d’una gran varietat de cortines infantils i cortines infantils serigrafiades que destaquen entre altres característiques pel seu colorit. Poden tenir formes alegres o imatges de dibuixos i dibuixos animats, aportant a l’estada on les volem instal·lar un ambient ideal perquè els petits de la casa se sentin còmodes i felices.


Quines cortines haig de triar per a nens?


Sabem que triar cortines infantils pot arribar a ser un maldecap. Donarem alguns consells per a triar cortines per a nens i no perdre’ns entre la gran varietat d’opcions que tenim en el mercat;
Les cortines són el toc final i distintiu en una habitació. A més, en el cas de les cortines infantils serigrafiadas si tenim en compte per on entra la llum solar a l’habitació podrem crear efectes molt bonics. Els teixits que recomanem per a aquesta mena de decoració són teixits lleugers de colors clars o colors pastel, que tinguin una fàcil rentada i que siguin resistents.
També pot resultar interessant i molt estètic unificar tots els elements de l’habitació, és a dir, sincronitzar els colors de la paret, amb els de les cortines infantils i la tela del llit.

Un altre tipus de cortines infantils que ens poden interessar per als petits de la casa són els estors infantils. Els estors coneguts també com Screens o com Cortina Tècnica Enrotllable és un tipus de cobertura d’una sola peça de tela, que s’acciona solament de forma vertical i s’enrotlla al costat d’un tub ajustat en la part superior. La diferència dels estors és que tenen teixits tècnics amb propietats com la transparència permetent d’aquesta manera deixar entrar més o menys llum solar. Els estors infantils són la solució ideal per a col·locar en una finestra, ja que si col·loquem cortines llargues poden obstaculitzar i no ser massa pràctiques per al dia a dia.

Hi ha molts tipus de dissenys per a cortines i estors infantils. Com bé hem dit anteriorment nosaltres creiem que la millor solució per a aquesta mena d’habitacions és utilitzar colors clars o colors pastel.

D’altra banda, és cert que existeixen dissenys amb dibuixos.

Si utilitzem cortines o estors amb dibuixos correm un petit “risc”. De totes maneres, si es fa amb gust no hauria d’ocórrer, al contrari, en molts casos el disseny encaixa perfectament.
A causa dels dibuixos podem arribar a sobre carregar massa l’habitació i acabar donant una sensació de poc espai i poca tranquil·litat.

A Catalana de Toldos disposem d’una gran varietat de dissenys de cortines i estors infantils alegres i divertits que segur que encaixaran amb la teva idea.


Hi ha moltíssimes opcions on triar!
Per a qualsevol dubte pots contactar-nos emplenant el nostre formulari, o bé trucant al telèfon o escriure’ns al Whatsapp.

Demana el teu pressupost!